Среда, 24.04.2024, 03:19
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Главная » 2010 » Сентябрь » 27 » Арбітр забув видалити гравця за дві жовті картки
21:58
Арбітр забув видалити гравця за дві жовті картки

Шотландська Футбольна Асоціація має намір розслідувати обставини інциденту в суботньому матчі 6-го туру Прем'єр-Ліги між «Данді Юнайтед" і "Сент-Джонстоном», коли головний арбітр матчу Брайан Уінтер з невідомих причин не видалив захисника «Святих» Стівена Андерсона, хоча і виніс йому два попередження з інтервалом в 12 хвилин.
Цей епізод затьмарив собою навіть підсумкову перемогу «Данді Юнайтед» з рахунком 1-0, завдяки якій команда Пітера Х'юстона піднялася на 5-е місце в турнірній таблиці. Перше попередження Андерсону було винесено на 72-й хвилині за фол проти нападника «Данді Юнайтед» Девіда Гудвіл, а ще через деякий час він знову порушив правила на тому ж суперника, за що отримав другий «гірчичник». Проте очікуваного видалення так і не було, і тепер Уінтер треба буде пояснити причини своєї помилки дисциплінарному комітету SFA.
Ляп Брайана Уінтера в чомусь виявився схожий з промахом, який допустив Грем Полл на Чемпіонаті Світу-2006 - тоді англійська рефері показав три жовті картки гравцеві збірної Хорватії Йосип Шимуніч, видаливши того лише після третього попередження.
У вчорашньому матчі на «Таннадайс Парк» справу до третьої жовтої картки не дійшло, однак помилка рефері залишається очевидною. Тим не менш, наставник «Данді Юнайтед» Пітер Х'юстон вже попросив керівництво SFA не карати Уінтера.
«Брайан допустив помилку, і таке інколи трапляється, - сказав Х'юстон. - Я сподіваюся, до нього поставляться прихильно. Брайан чесна людина і чесний рефері, а помилки ми допускаємо все ».
Тим не менш, SFA також напевно захоче дізнатися, чому Уінтер не показав червону картку і після того, як четвертий арбітр Едді Сміт звернув його увагу на помилку. Провів Уінтер і нарада з лінійним арбітром Россом Хасуеллом, проте так нічого і не зробив ».
Підтвердив помилку рефері і головний тренер «Сент-Джонстона» Дерек МакІннес.
«Судячи з усього, так воно і є, і видалення повинно було бути, - сказав МакІннес. - Мені потрібно буде ще раз переглянути це, але я все ж вважаю за краще говорити про гру. Ми програли, і цей інцидент ніяк не вплинув на гру ».
Просмотров: 411 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
За кого ви вболіваєте???
Всего ответов: 64
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0