Среда, 24.04.2024, 20:26
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Главная » 2010 » Сентябрь » 19 » Карпаты уверенно побеждают Оболонь
21:22
Карпаты уверенно побеждают Оболонь
Участник Лиги Европы добился очередной домашней победы благодаря дублю Кузнецова и контрольному выстрелу Худобяка.

Після матчу проти Боруссії львівська публіка вирішила взяти паузу, на стадіоні було відверто мало вболівальників. А шкода, зелено-білі знову порадували. Як на мене, в карпатівців прогнозувався більш дублюючий склад. Однак в четвер не грав Кузнєцов, Федецький. Тож? сьогодні їх варто було очікувати. Звісно, Кононов не замінить Худобяка, який є лідером команди. Захист міняти смислу нема. Найпередбаченішою була позиція у воротах. Руденко зараз в чемпіонаті захищає ворота, щоб не збрехати, приблизно половину всіх матчів. Одним словом, очікування дублюючого складу було марним.

Карпати виграли вчетверте поспіль в чемпіонаті. Команда Кононова набрала шаленого ходу, інакше не скажеш. Цього разу до карпатівської машини завітала Оболонь. До слова, кияни в минулому турі обіграли Шахтар. Тож, відібрати вдруге очки в одного з найсильніших клубів країни, було б справою честі. Виграти або ж зіграти з теперішніми Карпатами непросто, а тому й престижно. Що ж, до матчу!

На диво, Оболонь розпочали зустріч активніше за зелено-білих. Важко сказати, можливо, тут справа у втомі. Бо відбігати навіжений матч проти Боруссії, а через два дні на третій, грати в чемпіонаті, діло не з легких. І взагалі, львів'яни довго не могли придумати щось путнє. А от кияни могли відкривати рахунок вже на сьомій хвилині матчу, але Сапай пробив повз Руденка і повз ворота. Побачивши, що діла не буде, підопічні Кононова почали закидати мячі в штрафний сподіваючись, що високий Кузнєцов зможе це все реалізувати. Після одного з таких епізодів Кузя міг таки забивати, але пробив неточно. Ближче до закінчення другого тайму Карпати взялися за голову, перехопили ініціативу, заграли активніше за свогом суперника. Але, що ти цим скажеш вболівальнику. Команди пішли на перерву з “бубликами”. Сухий матч — таке вболівальники не люблять. Ще в кінці міг забивати Федецький. Вихід сам на сам. Гол? Ні. Що ще можна цікавого відзначити в першому таймі, так це чотири додані хвилини. Затримок справді було багато. Але, чесно кажучи, так відразу й важко пригадати такий ентузіазм арбітра.

Знаючи карпатівські другі тайми, люди полегеньку почали хвилюватися, аби якось не “дістати” від Оболоні. Карпати про цю свою проблему знають. Можливо, в цьому матчі вони вже берегли сили на тайм другий. Бо те що вони зробили за ці 45 хвилин вартує оплесків. Вони забили три м'ячі Оболоні, не давши шансу Ковальцю на реванш (не так давно Ковалець, будучи тренером ФК Львів, програв у дербі Кононову) Розпочалось все в середині другого тайму. На 66-ій хвилині Кузнєцов після відмінного пасу Кополовця, який набирає чудову форму, скажу я вам, переграє Рибку. 1:0 — і на душі стало легше львів'янам. Втрачати очки в цьому матчі не було в їхніх планах, адже далі на Карпати чекає куди важчий календар. От і навіси приносять результат. Федецький гарно закидає в штрафну Пивоварів, Кузнєцов — король повітря. Хоча в цому епізоді можна було й ногою забивати. Але ж Сергій футболіст, йому краще знати. Кияни геть нічого не показують. Видно клас суперників. В такому випадку личить добивати пораненого звіра, що й зробив невтомний Худоб'як. Блискавична атака львівської команди. В їхньому стилі. Зеньов віддає прекрасну передачу за комірець захисникам, Ігор виходить один-на-один з Рибкою і переграє його. 3:0 - Карпати доводять, що цього сезону вони готові не просто дати бій нашим знаним грандам, а й вигравати ці бої. Результат говорить сам за себе.

Олег Телюк, спеціально для Football.ua

Карпаты - Оболонь 3:0
Голы: Кузнецов, 66, 80, Худобяк, 92

Карпаты: Руденко, Авелар, Милошевич, Тубич, Федецкий, Годвин, Б. Баранец (Г. Баранец, 55), Худобяк, Кополовец (Гурули, 77), Кожанов (Зенев, 55), Кузнецов

Оболонь: Рыбка, Сапай, Пластун, Лозинский, Кутас, Слюсар, Лупашко, Сибиряков (Кучеренко, 69), Панас, Котенко (Худзик, 46), Бондаренко (Мандзюк, 59)

Предупреждения: Годвин, Б. Баранец, Авелар - Кутас, Котенко, Слюсар, Сибиряков

Категория: Україна | Просмотров: 369 | Добавил: TIM88 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
За кого ви вболіваєте???
Всего ответов: 64
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0