Вторник, 16.04.2024, 19:12
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Главная » 2010 » Сентябрь » 15 » Pro Evolution Soccer 2011 (2010) Русская версия [Демо]
17:51
Pro Evolution Soccer 2011 (2010) Русская версия [Демо]


Жанр: Sport (Soccer) / 3D
Рік виходу: 2010
Розробник: Konami Computer Entertainment Tokyo
Видавець: Konami
Мова (локалізатор): російська
Опис:
Чергова серія футбольного симулятора Pro Evolution Soccer. Ключовими особливостями гри можна вважати: - Більше тисячі нових анімацій для футболістів, завдяки чому спортсмени стали рухатися набагато більш реалістично. - Перероблений штучний інтелект. Pro Evolution Soccer стала більше схожим на справжній симулятор. Опоненти значно порозумнішали, тримають оборону і проводять грамотні контратаки. - У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до удару по воротах. - Більш реалістичне управління гравцями.
Особливості гри:
Абсолютний контроль. Команда PES Productions вдосконалила систему пасів на 360 °, забезпечивши безпрецедентний рівень контролю над кожною передачею, ударом, вкиданням і навісом. Це дає можливість посилати м'яч в будь-яку точку і абсолютно вільно вести гру. Необхідно ретельно вивіряти паси, вгадувати маневри товаришів по команді і грамотно використовувати їх переміщення. Можна навіть «натиснути» на суперника, щоб змусити його кинути м'яч.
Індикатор удару і витривалості. До того ж до загальної шкалою сили стан гравця відображає додатковий індикатор удару і витривалості. Постійні стрімкі перебігання негативно позначаться на показниках футболіста і вплинуть на його руху, зокрема, паси стануть повільними і неточними.
Новий ШІ оборони. Захисники тепер максимально природно утримують свої позиції, не кидаючись на кожен м'яч, який опинився в їх зоні. Протидіючи нападаючому, вони вважають за краще зближуватися і змусити його зробити помилку.
Анімація і фізика гравців. Футболісти рухаються більш плавно і природно, демонструючи більш реалістичні, ніж коли-небудь, прискорення і інерцію. Крім того, на численні прохання шанувальників серії, удосконалено фізичний контакт між гравцями. Поштовхи і блокування тепер виглядають ефектно, а прийоми перехоплення м'яча вражають різноманітністю. Анімація також вплинула і на ігрову атмосферу: навіть без м'яча гравці ведуть себе натурально - вони бігають і ходять по-різному, проявляючи індивідуальність.
Швидкість гри. Новий рівень контролю передбачає більш високий темп, що варіюється в залежності від ситуації. При контратаці пристрасті розпалюються, але гравці можуть нав'язувати суперникові свій темп допомогою неквапливих перестроювань, а також просуваючись уперед за рахунок вільного простору. Довгі пробіжки з середини поля відтепер скрутні, і, щоб домогтися успіху, потрібно здійснювати швидкі паси.
Естетика. Найбільш точне подібність віртуальних футболістів з реальними демонструє PES 2010, проте PES 2011 піднімає планку ще вище. У проекті значно поліпшена лицьова анімація, перероблені всі рухи гравців, завдяки чому пробіжки, обороти, вкидання, поштовхи та взаємодія в цілому стали більш органічними, також віртуальні спортсмени більш природно прискорюють і сповільнюють біг, а в повторах використовується ефект розмиття зображення (motion blur) , «оживляють» голи.
Стратегія і тактика. Завдяки значному числу доступних налаштувань серія PES прославилася як універсальний симулятор, що дозволяє гравцям у кожному матчі проявляти власний стиль. Для PES 2011 розроблено новий механізм, заснований на принципі «drag and drop». Він використовується в самих різних областях управління командою, а не лише при заміні гравців або перестроювання. Всі налаштування супроводжуються анімацією для демонстрації внесених змін.
Налаштування фінтів. Серія PES славиться великим набором умінь футболістів, а також прийомів і фінтів, які вони можуть виконувати. У PES 2011 всі комбінації рухів можна прив'язати до правого стіки, що забезпечує легкість і зручність їх використання.
Master League Online. Master League готує абсолютно нові випробування. У режимі онлайн гравцям належить змагатися з іншими менеджерами. Наприклад, вони зможуть торгуватися один з одним за кращих футболістів, щоб сформувати найсильнішу команду, здатну здолати суперників з усього світу.
Крім усього перерахованого, PES 2011 містить міріади дрібних новацій, покликаних удосконалити гру. Так, вражаюча графіка і анімація тепер демонструються з нових ракурсів, а завдяки поліпшеному управлінню збільшений рівень складності. На прохання шанувальників піддалися модернізації воротарі і рефері - зміни торкнулися як зовнішнього вигляду, так і штучного інтелекту. У грі представлена нова коментаторська система, що забезпечує кращий огляд матчу з меншим числом повторів.
Нарешті, з виходом PES 2011 на обкладинку повертається Ліонель Мессі - можливо, найбільший гравець сучасного футболу. Крім того, в грі розширені елементи UEFA Champions League і UEFA Europe League, а також доданий чемпіонат Copa Liberadores - найважливіше і значиме клубне змагання Південної Америки.
Системні вимоги:
Мінімальні:
-OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 Direct X: 9, 10
-CPU: Pentium 4 2.5 Ггц або аналогічний по продуктивності Athlon
-VIDEO: GeForce 8800 GTS або Radeon HD 3800 series 512MB з підтримкою Pixel Shader 3.0
-RAM: 2 ГБ і більше
-SOUND: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0c;
-HDD: 8 Гб
Рекомендовані:
-OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 Direct X: 9, 10
-CPU: рівня Core 2 Duo E6700 2.66GHz або Athlon 64 X2 Dual Core 5800
-VIDEO: рівня GeForce 8800 GTS або Radeon HD 3800 series 512MB з підтримкою Pixel Shader 3.0
-RAM: 2 ГБ і більше
-SOUND: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0c;
-HDD: 8 Гб
Установка:
1. Встановити
2. Грати

Pro Evolution Soccer, 2011, 2010, Русская версия, Демо, футбольні ігри,, скачати, грати, бесплатно, безкоштовно, футбольные игры


Просмотров: 640 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Хто виграє Лігу Чемпіонів
Всего ответов: 19
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0