Пятница, 26.04.2024, 17:08
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Главная » 2011 » Январь » 3 » Василь Рац: "Повернення Сьоміна в "Динамо" вважаю помилкою"
16:44
Василь Рац: "Повернення Сьоміна в "Динамо" вважаю помилкою"

Відомий у минулому футболіст Василь Рац найближчим часом може працевлаштуватися в Україні. Про це і не тільки фахівець розповів ексклюзивно в інтерв'ю для нашого сайту.

- Василь Карлович, ви давно вже хочете працевлаштуватися тренером. Як просувається справа?

- Кілька зустрічей було, але ще до конкретики справа не дійшла. Сподіваюся, в найближчі дні ситуація проясниться. Але наперед мені важко щось сказати.

- В Росії, Україні чи інших країнах проводити переговори?

- Є варіант в Україні.

- Можливо, йдеться про ужгородське "Закарпаття", в яке у вас уже сватали?

- (Сміється) Ні, йдеться не про "Закарпаття".

- А взагалі, це команда із Прем’єр ліги?

- Ні, не з елітного дивізіону. Взагалі, наперед, я так зрозумів, нічого говорити не можна. Не раз так було, що здавалося, що усе вже обумовлено, а в останній момент усе зривалося.

- Колишній "динамівець" Олег Саленко якось сказав, що в Україні тренерський цех закритий, працюють одні і ті ж тренери, а фахівцеві не з пулу важко знайти роботу. Погоджуєтеся з цією думкою?

- Мені важко судити, він постійно живе в Україні, а я тільки наїздами тут буваю. Але, думаю, є доля правди в цій думці. Олег Саленко, мабуть, з цим зіштовхнувся. Він ж живе у Києві, має більше інформації від мене. Що стосується мене, то роботу знайти мені важко через великий перерив у футбольній кар’єрі. Крім того, якби я жив в Києві, мені було б легше працевлаштуватися.

- Багато "динамівців" працевлаштувалися тренерами у своєму рідному клубі. У вас не склалися стосунки із братами Суркісами чи є інші причини?

- Ні, справа не в стосунках. Як уже говорив, справа в місці проживання. Хто працює в "Динамо" по завершенні кар’єри, постійно жив в Києві. А я ні. В цьому уся і справа.

- Ви якось сказали, що хочете свого сина влаштувати в якійсь українській команді. Ще не зробили цього?

- Ні, ще не встиг. А так, справді, хочу це зробити. Він повинен відчути різницю між угорським і українським футболом. Наразі мій син грає в другій лізі чемпіонату Угорщини.

- Як прокоментуєте повернення Юрія Сьоміна на тренерський місток "Динамо"? Двічі в одну річку можна увійти?

- Думаю, повернення Сьоміна в "Динамо" є помилкою. Говорю так не через якісь особистісні протиріччя із ним. Ми навіть не знайомі. Більше того, вважаю, Сьоміна хорошим фахівцем. Але він кинув "Динамо" через акції в "Локомотиві". Якби він любив цей клуб, то так би не зробив, а залишився б і щось би зробив в "Динамо". А так, в Сьоміна не вийшло в "Локомотиві", його звільнили, після чого він не маючи кращих пропозицій вертається в Києві. Сумніваюся, що в цій ситуації Сьомін для "Динамо" є найкращим варіантом. Це моя думка, як насправді, покаже час.

- Як гадаєте, в сучасних умовах доцільно ще говорити про патріотизм до клубу?

- Думаю, ні. Усе впирається в гроші. Можливо, є гравці які є патріотами своїх клубів. Але більшості це поняття не відомо. Тому, мені здається, про патріотизм можна забути. Зараз усе впирається в меркантильні стосунки, а усе інше – другорядне.
Просмотров: 303 | Добавил: Rafik | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Легенда всіх легенд
Всего ответов: 23
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0