Среда, 24.04.2024, 04:22
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Главная » 2010 » Август » 3 » Запускається "Футбольний код"
10:59
Запускається "Футбольний код"
 футбол, новини футболу, футбольні новини, Михайло Метревеллі, Телебачення, Перший національнийВ кінці серпня Перший національний запустить проект «Футбольний код», і вчора пройшов кастинг ведучих: хотіли хлопця і дівчину. Спробувати щастя прийшло чоловік п'ятнадцять, причому більшість дівчат на перший погляд швидше зі сфери модельного бізнесу, а не журналістики. Учасники кастингу відразу приступили до справи - почали розминати роти і знайомитися з текстом.
Заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревеллі коротко розповів мені про програму:
- Чим цей проект про футбол буде відрізнятися від всіх інших передач про футбол?
- Про всі фішках я розповідати не буду. Нехай глядачі самі подивляться і скажуть, буде вона відрізнятися від інших програм чи ні. Але взагалі мій принцип у житті - це оригінальність. Моє завдання - не стільки зробити проект першим, скільки оригінальним і цікавим. З цієї точки зору ми і будемо робити всі свої проекти, включаючи «Футбольний код».
Я думаю, півроку потрібно буде все ж таки для серйозної обкатки проекту, тому що в «Футбольному коді» буде кілька підпроектів, сильних самих по собі. Вони будуть самодостатніми і цілісними. «Футбольний код» - це і є загадка футболу. Ми хочемо розгадати секретний код футболу: чому він привертає мільярди людей. Кожну програму ми будемо намагатися знаходити відповіді на якісь маленькі питання: для чого, як, чому, звідки, хто?
- Про світовому футболі буде йти мова?
- 70-80% програми буде присвячено нашим зіркам футболу. Футбол для нас це спорт і шоу. Ми хочемо показати людей, які роблять футбол, ближче, включаючи їх особисте життя: весілля, дні народження. Частина проекту буде присвячена зіркам українського футболу і тим, хто є майбутнім нашого футболу: талановита молодь, перша ліга, дитячий і юнацький футбол. Але про те, як ми це будемо робити, я не скажу. У нас є ідеї і технології для того, щоб глядачі протягом години, стільки буде йти програма, не переключалися. Моє завдання, щоб годину для них пролітав як 10 хвилин.
- Це програма не буде заглиблюватися в аналітику?
- Там буде невелика частина і аналітики, в тому числі. Тому що футбол - це ж шахи в русі.
- Коли передача буде йти?
- По понеділках о 21.45 після блоку новин.
- На кастинг співведучою прийшло багато блондинок. Шукаєте блондинку?
- Нам потрібна ведуча. Буде вона блондинка, брюнетка, мені все одно. Якщо ви подивіться, хто ходить на стадіони, то 40% там вже дівчата. Футбол - це дуже пристрасна гра, там багато емоцій, тому, напевно, жінки йдуть на стадіон. Ми б хотіли ввести в нашу програму, можливо, одну з співведучих - людини в темі, якого будуть слухати, якому будуть вірити. Звичайно, вона аналізувати футбол не буде. Але це буде не те, що ви бачили зовсім нещодавно на екранах. Але в той же час образ буде епатажний, захоплюючий. Може, буде тільки один ведучий чоловік, може, двоє. Поки що не готовий вам сказати.
- Чому ви не берете вже перевірених своїх провідних-чоловіків з НТКУ?
- Вони у нас теж пройшли кастинг. Чому ми повинні обмежуватися? Ми хочемо знати, хто у нас є в країні, ми шукаємо нові обличчя. У нас буде маса проектів і в 2011 році. Ми дивимося, який є резерв.
- Ось Наталія Розинська прийшла на кастинг. Ви бачите її як співведуча програми про футбол?
- Так. Але багато проектів хотіли б її бачити у себе. Тому, в першу чергу, вирішувати їй. Якщо вона зробить жест у бік «Футбольного коду» і скаже, що хоче працювати в цьому проекті, то я не зможу їй відмовити. Якщо вона буде розпорошуватися по всіх інших проектів, то я проти. Тому що «Футбольний код» - це глибокий серйозний проект. Якщо вона серйозно вирішила стати співведучою цього проекту, то їй потрібно буде постаратися, вона повинна довести, що зможе.
Просмотров: 421 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Хто виграє Лігу Чемпіонів
Всего ответов: 19
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0