Суббота, 20.04.2024, 06:17
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
Главная » 2010 » Март » 10 » Волынь разгромила белорусов
22:25
Волынь разгромила белорусов

Сьогодні Волинь провела завершальний спаринг перед стартом весняної частини сезону.

Суперником лучан у матчі,котрий відбувався на стадіоні ДЮФШ Волинь, стала п’ята за підсумками минулого сезону команда Білорусі – брестське Динамо. Слід зауважити, що останнім часом весняні товариські матчі між цими суперниками стали вже традиційними і минулого року динамівці зуміли здолати волинян на їхньому ж полі з рахунком 4:0. Цього разу підопічні Віталія Кварцяного зуміли гідно реваншуватися перед своїми друзями з Білорусі. Проте про усе по порядку.

Матч розпочався з досить активних дій Волині, гравці якої відчутно переважали своїх опонентів. Тому цілком логічним став швидкий гол у виконанні Лопеса. На п’ятій хвилині після подачі з лівого краю в карний саме він виявився перший на м’ячі і чітко перекинув шкіряного через кіпера динамівців – гол! Здобувши перевагу, підопічні Віталія Кварцяного не зупинилися і могли ще принаймні двічі відзначитися у воротах суперника. На 11-й хвилині після потужного удару Дурая зі штрафного по центру м’яч потягнув воротар, а за мить вихід Павлова віч-на-віч з кіпером завершився надто слабким ударом Євгена, котрий проблем опоненту не склав.

Гості ж більшу частину тайму змушені були триматися переважно своєї частини поля, розраховуючи на гострі контрвипади. Однак, досягти бажаного їм не вдавалося – або форварди Динамо потрапляли в офсайд, або виявляли нерозторопливість у найвідповідальніший момент. Тому за перший тайм їм лише двічі вдалося пробити по воротах Ндоє, а вперше це трапилося аж на 23-й хвилині, коли після потужного, але неточного пострілу з лінії карного шкіряний просвистів над поперечиною. Більш вдало діяли лучани. Так, на 30-й хвилині чудово пробивав зі штрафного Лопес, закрутивши м’яч у дальню дев’ятку - на жаль, шкіряний розминувся з ціллю у лічених сантиметрах. Але за хвилину Волинь свого таки досягла – Герасимюк подав кутовий зліва на ближню стійку, м’яч потрапив до Павлова, який і проштовхнув його у сітку – 2:0! Буквально відразу після голу з лінії карного класно приклався до м’яча Майкон Олівейра, та кіпер динамівців зумів виручити свої партнерів. До завершення тайму ініціативою продовжували володіти лучани, але над гострих моментів біля володінь опонентів створити вже не зуміли. Натомість, на 39-й хвилині господарі проґавили контрвипад брестчан, коли відразу двоє нападників вийшли проти одного Ндоє. Однак у цій ситуації переможцем вийшов останній, ногами відбивши удар форварда Динамо у, здавалося б, безнадійній ситуації…

Після відпочинку ситуація особливо не змінилася і на 49-й хвилині Лопес потурбував кіпера гостей ще одним небезпечним ударом зі штрафного, підкрутивши м’яч справа під поперечину – на щастя для динамівців їхній воротар зумів дістати шкіряного й перевести його на кутовий. Надалі ж тренери Волині розпочали систематично вводити у гру нових гравців, чим дещо збили атакуючий потенціал і дали змогу проявити себе гостям. Однак, футболісти Динамо, які отримали можливість заграти більш широко, так і не зуміли скористатися цією послугою. З кількох створених ними ситуацій варто відзначити хіба потужний удар по центру на 59-й хвилині, з яким упорався Ндоє, та непогану комбінацію за дев’ять хвилин до фінального свистка, котра завершилася навісом на дальню стійку і ударом головою когось з форвардів – біля стійки. Волиняни ж свої моменти використали хоч і не на сто відсотків, але достатньо для крупної перемоги. На 68-й хвилині після пасу з глибини на хід Рибальченку, останнього збили з ніг на вході у карний майданчик і сам постраждалий чітким ударом довів рахунок до великого – 3:0. А на 83-й хвилині Волинь заробила право на черговий штрафний по центру воріт. Доки гості вибудовували стінку, Ярослав Кінаш технічно перекинув усіх захисників і поцілив прямо у ворота. Проте оскільки зробив він це без дозволу арбітра, штрафний довелося перебивати. Але й цього разу він виявився успішним – Мостовий чітко перекинув стінку і м’яч затріпотів у воротах – 4:0!

До завершення гри жодному з суперників так і не вдалося змінити рахунок. Тож, перемога Волині дозволила їй реабілітуватися перед своїми прихильниками за минулорічну поразку.
Категория: Україна | Просмотров: 420 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Найкращий трансфер цієї зими
Всего ответов: 11
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0