Пятница, 26.04.2024, 21:01
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
Главная » 2010 » Март » 22 » Выиграй путевку на финал Лиги чемпионов!
21:56
Выиграй путевку на финал Лиги чемпионов!

iSport.ua совместно с компанией Microsoft проводит конкурс для знатоков футбола. Главный приз - три путевки на финал Лиги чемпионов сезона 2009/10, который состоится 22 мая в Мадриде.Вам будет предложена возможность загрузить браузер Internet Epxlorer 8 от компании Microsoft и ответить на вопросы из истории и современной жизни игры номер один в мире. Среди тех, кто наберет наибольшее количество баллов, и будут разыграны поездки.
C 22 марта по 12 апреля у вас будет возможность только при использовании браузера "Internet Explorer 8" ответить на 40 вопросов (четыре уровня сложности по 10 вопросов в каждом). 
12 апреля определятся финалисты конкурса, которые набрали максимальное количество баллов ответив на 40 вопросов.
Финалисты получат доступ к оставшимся десяти вопросам в определенное время (об этом они будут уведомлено в указанную при регистрации электронную почту) 14 апреля. 
Первые три финалиста, которые правильнее и быстрее ответит на эти вопросы, и получит путевки в Мадрид. Определение и объявление победителей будет происходить 16 апреля, о чем вы узнаете на страницах iSport.ua.
Далее прилагается свод правил участников конкурса.

ПРАВИЛА УЧАСТІ
1. Загальні положення
Організатором Конкурсу "Установи ІЕ 8 — получи билет на финал" є Товариство з обмеженою відповідальністю "Майкрософт Україна" (далі по тексту — "Організатор") (ЄДРПОУ 32383277, місцезнаходження: вул. Жилянська, 75, Київ, 01032).
Виконавцем Конкурсу "Установи ІЕ 8 — получи билет на финал"  є Товариство з обмеженою відповідальністю "Видавничий Дім Український Медіа Холдінг" (далі по тексту — "Виконавець").
Кожний учасник Конкурсу "Установи ІЕ 8 — получи билет на финал" (надалі — Конкурс) має можливість стати

Переможцем Конкурсу та отримати Подарунок, відповівши вірно на найбільшу кількість запитань та отримавши найбільшу кількість балів, при умові завантаження і використання програми Internet Explorer 8 при відповіді на запитання Конкурсу на інтернет порталі http://iSport.ua. За результатами Конкурсу буде визначено 3 (три) Переможці, які отримають Подарунок – подорож на фінал Ліги Чемпіонів сезону 2009/2010 року (UEFA Champions League, що проводиться 22 травня 2010 року в Мадриді, Іспанія). Переможець буде оголошений 16 квітня 2010 року.

Конкурс проводиться на території України в період з 22 березня 2010 року по 16 квітня 2010 року включно.

2. Вимоги до учасників конкурсу

До участі в Конкурсі запрошуються громадяни України, яким на момент початку Конкурсу (22 березня 2010 року) виповнилося 18 років та які мають паспорт громадянина України для виїзду закордон, термін дії якого закінчується не раніше 30 червня 2010 року. А також учасник Конкурсу не повинен мати відмову у видачі візи будь-якого консульства.

3. Для отримання Подарунка Переможцеві Конкурсу необхідно
  • Надати копію Паспорта громадянина України;
  • Надати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • Надати копію Паспорта громадянина України для виїзду закордон, термін дії якого закінчується не раніше 30 червня 2010 року.
4. Умови участі в Конкурсі

Для того, щоб стати Учасником Конкурсу, необхідно в період з 22 березня 2010 року по 16 квітня 2010 року включно:
  • Ознайомитись з правилами участі у Конкурсі.
  • Зайти на веб-сайт http://iSport.ua, зареєструватись чи увійти під свойм логіном.
  • Завантажити з веб-сайту http://www.microsoft.ua/myie8  або з веб-сайту http://iSport.ua нову програму Internet Explorer 8, встановити її на свій комп’ютер (ноутбук) та увійти на веб-сайт http://iSport.ua
  • Відповісти на 40 запитань на веб-сайті http://iSport.ua
Зверніть увагу, для того, щоб стати Учасником Конкурсу, необхідно виконати всі дії, перераховані в даному пункті Правил Конкурсу.

Зверніть увагу, що під час Конкурсу учасник може зареєструватися та прийняти участь лише один раз.

5. Визначення Переможця
  1. Визначення Переможців відбувається шляхом отримання найбільшої кількості балів за вірні відповіді на запитання Конкурсу (в період з 22 березня 2010 року по 16 квітня 2010 року включно). Остаточні показники по підрахунку балів фіксуються Організатором об 00:00:01 годин 16 квітня 2010 року та відображаються у Протоколі. 
  2. Зверніть увагу, що учасник може прийняти участь у Конкурсі лише 1 раз.
  3. Переможцями визнаються 3 (три) учасника Конкурсу, які набрали найбільшу кількість балів при вірних відповідях на запитання http://iSport.ua.
  4. Кількість балів, зафіксована Організатором у Протоколі є остаточною і не може бути змінена.
  5. Ім’я Переможця Конкурсу буде опубліковане на веб-сайті Конкурсу http://iSport.ua не пізніше 16 квітня 2010 року.
6. Подарунок за підсумками Конкурсу
Переможці отримують Подарунок — подорож на фінал Ліги Чемпіонів сезону 2009/2010 року (UEFA Champions League, що проводиться 22 травня 2010 року в Мадриді, Іспанія). Під подорожжю розуміється покриття Організатором витрат Переможців на переліт: Київ-Мадрид-Київ, трансфер аеропорт-готель-аеропорт, проживання в готелі 4*, квитки, що дають право на відвідування фіналу Ліги Чемпіонів). Тривалість поїздки: 3 дні і 2 ночі. Віза отримується Переможцем самостійно, але за підтримки Організатора. Дати початку і закінчення поїздки та умови поїздки визначаються на розсуд Організатора і можуть не відповідати очікуванням Переможця.

7. Порядок, умови і терміни отримання Подарунка
  1. Для отримання Подарунка, Переможці повинні зв’язатися з Організатором за телефоном +380 44 496-0310, Олена Авраменко, та надати наступну інформацію: прізвище, ім'я, по-батькові, дата народження, адреса реєстрації за місцем проживання з індексом, контактний телефон з кодом міста, дані паспорта (номер, дата видачі і орган, що видав), ІПН особи, дані паспорта громадянина України для виїзду закордон (номер, дата видачі, дата, до якої паспорт дійсний), а також надати копії Паспорту громадянина України, Паспорту громадянина України для виїзду закордон та ІПН особи-переможця.
  2. Відомості і документи, перераховані у цьому розділі Правил, передаються з метою нарахування і перерахування до відповідних бюджетів податків, передбачених податковим законодавством України, а також з метою організації поїздки Переможців на фінал Ліги Чемпіонів сезону 2009/2010 року (UEFA Champions League, що проводиться 22 травня 2010 року в Мадриді, Іспанія).
  3. У разі неотримання Організатором до 26 квітня 2010 року (включно) документів, перерахованих в п.7.1. цих Правил, необхідних для отримання Подарунка, Подарунок визнається незатребуваним. При цьому, Подарунок не може бути затребуваний Переможцем повторно, грошова компенсація Подарунка не видається. З 01 травня 2010 року Організатор має право розпорядитися незатребуваним Подарунком на свій розсуд.
  4. За умови своєчасного виконання всіх дій, необхідних для отримання Подарунка, Переможцю Конкурсу строком не пізніше 21 травня 2010 року буде переданий оплачений пакет документів на Переможця: квитки, страхові поліси, інші документи, а також квитки, що дають право на відвідування фіналу Ліги Чемпіонів сезону 2009/2010 року (UEFA Champions League, що проводиться 22 травня 2010 року в Мадриді, Іспанія).
8. Загальні умови Конкурсу
  1. Всю інформацію про Конкурс можна отримати на веб-сайті http://iSport.ua.
  2. Подарунок в грошовому еквіваленті не видається.
  3. Обов'язок по нарахуванню і сплаті податків у зв'язку з отриманням Подарунку, а також відповідальність за невиконання даного обов'язку несе Організатор.
  4. Організатор/Виконавець не несуть відповідальності за:
    • не ознайомлення учасників з інформацією про Переможця Конкурсу на веб-сайті http://iSport.ua;
    • не отримання/несвоєчасне отримання відомостей/документів, необхідних для отримання Подарунка з вини організацій зв'язку, або з інших, не залежних від Організатора/Виконавця причин;
    • невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками обов'язків, передбачених у цих Правилах;
    • неотримання візи Переможцем Конкурсу;
    • неможливість в'їзду/виїзду Переможця Конкурсу на/з територію/ї Іспанії з причин відмови прикордонних та/або митних органів України та/або Іспанії в дозволі на перетин кордону, а також з інших, не залежних від Організатора/Виконавців причин.
  5. Заповнюючи реєстраційну форму на веб-сайті Конкурсу учасник Конкурсу, зокрема, підтверджує свою згоду з тим, що:
    • Організатор та Виконавець мають право змінити Правила Конкурсу без будь-яких пояснень, завчасно повідомивши про це на веб-сайті Конкурсу;
    • у разі перемоги учасника у Конкурсі, інформація про факт його перемоги, а також його Прізвище, Ім'я, По-батькові і місто мешкання будуть опубліковані на веб-сайті Конкурсу та в ЗМІ без будь-якої винагороди;
    • учасник відмовляється від пред'явлення яких-небудь претензій, пов'язаних з визначенням Переможця Конкурсу;
    • учасник Конкурсу, у разу перемоги, підтверджує свою згоду на здійснення Організатором/Виконавцем Конкурсу (їх уповноваженими представниками) і (або) третіми особам за завданням Організатора чи Виконавця фото- і відео- зйомки участі учасника, а також на використання створених фото- і відео- записів за участю Переможця, без сплати якої-небудь винагороди за таке використання, як на момент проведення Конкурсу, так і в майбутньому, зокрема в засобах масової інформації, зокрема в рекламних цілях і в рекламних матеріалах.
    • учасник підтверджує свою згоду на здійснення Організатором/Виконавцем Конкурсу (їх уповноваженими представниками) і (або) третіми особам за завданням Організатора чи Виконавця збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження в цілях проведення Конкурсу вказаних в реєстраційній формі даних учасника, з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження. Згода діє до 22 травня 2013 р.
  6. Учасник має право відкликати згоду на використання персональних даних учасника, направивши Виконавцеві повідомлення про відкликання за адресою: Бізнес Центр Євразія, вул. Жилянська 75, м. Київ, 01032, Україна. Відкликання надаються у вільній формі.
  7. Організатор/Виконавець залишають за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками Конкурсу, окрім випадків, передбачених цими Правилами.


ЗАГРУЗИТЬ INTERNET EXPLORER 8 и ПЕРЕЙТИ К КОНКУРСУ

Просмотров: 479 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 39
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0