Пятница, 19.04.2024, 04:12
Приветствую Вас Невдаха яка не зарегістрована.

Футбольный Мир

Главная | | Регистрация | Вход | RSS
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Календарь
Главная » 2010 » Апрель » 17 » Звіт новин з трансферного ринку
23:18
Звіт новин з трансферного ринку

У четвер технічний директор «Барселони» Чікі Бегірістайн спростував інформацію деяких ЗМІ, згідно з якою між каталонським клубом і лондонським «Арсеналом» досягнуто домовленості про те, що «блауграна» не буде намагатися придбати лідера «канонірів» Сеска Фабрегаса цього літа.
«Якщо керівництво« Барселони »вирішить, що він потрібний команді, то тоді і надійде відповідна пропозиція. Ми не говоримо про те, що Фабрегас нам не потрібен, а просто пропонуємо не квапити події », - цитує функціонера Sport.co.uk.
При цьому раніше голова ради директорів «Арсеналу» Пітер Хілл-Вуд заявив в інтерв'ю Soccernet, що рішення про те, що іспанська хавбек не перейде в «Барселону», вже ухвалене на «найвищому рівні» і «каноніри» не очікують порушення даного джентльменського угоди.
«Я не був присутній особисто на цих переговорах, проте мені розповіли про їх ході. Представники «Барселони» підкреслили, що не зацікавлені в придбанні Сеска влітку 2010 року », - сказав Хілл-Вуд, що відзначив, що розмова проходила в той час, коли команди зустрічалися один з одним у рамках 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів.
Паралельно з сагою про Фабрегаса розвивається й інша, не менш цікава історія. Головним героєм в ній є хавбек «Баварії» Франк Рібері, який пообіцяв визначитися зі своїм майбутнім у найближчі десять днів. Віриться, правда, в це з великими труднощами, оскільки ще на початку березня француз вже говорив про те, що до кінця місяця все стане ясно, але на ділі нічого за цей час не змінилося.
«Реал», «Барселона» і «Челсі» цікавляться мною і хочуть, щоб я грав за них, - цитує Рібері The Guardian. - Я маю намір визначитися з тим, де проведу наступний сезон у самий найближчий час. У даний момент ведуться переговори з керівництвом «Баварії», і десь через тиждень або через десять днів, коли все буде вирішено, я дізнаюся, що ж буде далі ».
Як відомо, вся проблема полягає в тому, що сторони не можуть домовитися про підписання нової угоди. Нинішній контракт Франка з мюнхенцями закінчується в 2011 році, тому не виключено, що через рік француз покине стан ФК «Голлівуд» безкоштовно.
Тим часом, агент 18-річного форварда «Манчестер Юнайтед» Федеріко Маккеди дав чітко зрозуміти, що чутки про можливе повернення італійця на батьківщину не відповідають дійсності. Нападаючий перебрався в «МЮ» в 2007 році з «Лаціо», підписавши з клубом 4-річний контракт. Тепер же в ЗМІ з'явилася інформації про інтерес до Кіко з боку рветься в Лігу чемпіонів «Палермо».
«Федеріко - гравець« Манчестер Юнайтед », і його майбутнє знаходиться в руках англійської команди. Не думаю, що керівництво «МЮ» вирішить розлучитися з ним, - поділився думками Джованні Біа, слова якого наводить Soccerway. - Що стосується інтересу «Палермо», то про це мені взагалі нічого не відомо. Ніхто з представників цього клубу не зв'язувався зі мною ».
Eurosport
Категория: Трансфери | Просмотров: 391 | Добавил: Doc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архив записей
Наш опрос
Що краще?
Всего ответов: 33
Мини-чат
Друзья сайта
Pes 2012
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0